logo

Каталог програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника
за школску 2016/2017. и 2017/2018.
Каталог Стандарди компетенција наставника Приоритет

948 Интерактивна школа Компетенцијa: К4
Приоритети: П3
ИнституцијаО.Ш. „Чех Карољ“, Трг Ослобођења 19, Ада
Особа за контактПетер Геблеш , gobipe@gmail.com, 063538654
АуториПетер Геблеш, О.Ш. „Чех Карољ“, професор разредне наставе,Едит Геблеш Чернаи, , О.Ш. „Чех Карољ“, професор разредне наставе
РеализаториПетер Геблеш, О.Ш. „Чех Карољ“, професор разредне наставе Едит Геблеш Чернаи, О.Ш. „Чех Карољ“, професор разредне наставе
Општи циљевиГлавни циљ мог програма је трансфер, пренос интензивним учењем и праксом стеченог знања у области информатике наставницима, учитељима ради припреме и извођења ефикасних и интересантних интерактивних часова.
Специфични циљевиОсновно знање о рачунарима, и руковање са њима.Упознавање са помоћним наставним средствима који се могу наћи на интернету.Комлетна обрада коришћења интерактивне школске табле Мимио и његовог софтвера.Прављење интернет дневника ( блог), видео монтажа, и коришћење YouTube канала.Креирање Power Point презентација на основу уџбеника који се користе у Србији. Коришћење паметних телефона у педагогији.
Теме програмаСпособност руковања са основним могућностима рачунара. Способност за прављење таквог блога , којег би полазник након завршетка обуке у својој школи могао даље да уређује и преправља, да се стекну знања о томе како помоћу Power Point програма направити презентацију, на основу уџбеника које се користе у Србији. Упознавање са коришћењем паметног телефона у извођењу наставе. Увежбавање монтаже интерактивне табле Мимио, довођење у функцију, упознавање са основним и специфичним функцијама софтверског пакета Мимио.
Циљна групанаставник разредне наставе и наставник предметне наставе
Број учесника20
Трајање2
ЕлектронскиНе
ЦенаУкупно цена за једну групу износ је 60.000,00 РСД.
© 2016 Завод за унапређивање образовања и васпитања